Velkommen til Rymet

Metallproduksjon
Produksjon av komponenter eller produkter i metaller er vår kjernevirksomhet. Med flere tiår erfaring med slik produksjon er vi stolte av å kunne levere produkter med svært høy kvalitet og riktig finish. Enten det er til mannen i gata, en subsea-installasjon offshore, til den lokale industrien eller til havbruksnæringen. 

Skjærer i alt!
Selv om metaller står vårt hjerte nærmest. Produserer vi gjerne i de materialer kunden måtte ønske. En flott silhuett i stein, et rundt vindu til hagestuen, en stor eller vanskelig gulvflis. Eller en gummipakning til en stor flens. Vi har maskiner som tygger gjennom det meste, og med stor nøyaktighet. Og det trenger ikke være så avskrekkende dyrt. Prøv oss da vel?

Kundeservice, ærlig talt!
Vi startet Rymet først og fremst fordi vi ønsket å skape en arbeidsplass der de som jobber der har det bra på jobb, trives og er trygge på det de gjør. Dette vet vi er den absolutt beste oppskriften for bra, stabil, ærlig og kompromissløs kundeservice og god kvalitet. Trivsel, trygghet og god stemning smitter. Og vi er helt overbevist om at vår måte å drive bedrift på gir våre kunder service som er best i klassen!

Totalleverandør

Fra idè eller skisse til ferdig produkt

Vi i Rymet kan hjelpe med å realisere deres ideer eller skisser i form av å være behjelpelige med tegning i DAK/CAD (Dataassistert Konstruksjon) og med god erfaring fra deleproduksjon og maskinbygging. Og ikke minst har vi operatørerfaring fra bransjene som bruker produktene. Vi kan ”best practice”! 
Alt fra enkle komponenter i alle materialer, til komplette maskiner og enheter med hydrauliske, pneumatiske eller elektriske komponenter. Vi kan lage komplette arbeidstegninger og skjærefiler. Ønsker dere at vi ordner med produksjon, så fikser vi det også. I eget hus eller sammen med våre samarbeidspartnere.

Maskinene våre :

Vi har i vårt verksted maskiner som er spesielt rettet mot skjæring, platearbeid og sveising. Og vår utstyrspark består blant annet av : 

  • Waterjet Corp. Suprema 4x2 meter 60hp 4000 bar vannskjærer med to hoder
  • Bystronic Beyler PR100 IPC CNC-styrt kantpresse
  • Bütfering Steelmaster Prima grademaskin
  • Fronius TPS 320i Pulse Mig Sveisemaskin
  • Fronius Magicwave 190 AC/DC Tig Sveisemaskin
  • Kemppi MinarcTig Evo 200 MLP DC pulse Sveisemaskin
  • Esab Origo Mig C340 Pro
lagt til handlevogn